topbar

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtubon

Hírek

A Palikék Világa by Manna vendégei voltunk Zsüliettel

Palik László és két szerkesztő kollégája, Konyári Edinka és Wágner Tamás vendégei voltunk Zsüliettel, a Palikék Világa by Manna videós podcast sorozatban.

Fásy Ádám és Fásy Zsüliett elkészítették ízletes karácsonyi desszertjüket

Fásy Ádám most nem egyedül érkezett a Mokka konyhájába, hiszen lányával, Fásy Zsüliettel közösen készítettek karácsonyi desszertet.

Gyomaendrődön járt a Zeneexpressz!

Fásy Ádámot mindig jó érzéssel tölti el és rengeteg szép emléket idéz fel benne, ha szülővárosában, Gyomaendrődön lép színpadra.

Emlékezetes marad az egyiptomi utazás

Hatalmas volt a pánik, életmentő gyógyszereivel együtt veszett el Fásy Ádám bőröndje az egyiptomi repülőtéren.

Nagy bajban Fásy Ádám: eltűntek a bőröndjei Egyiptomban a létfontosságú gyógyszereivel

Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, hogy személyesen támogassa a világverseny helyszínén, Sarm es Sejkben a Magyarok Világszépe idei királynőjét, ám útközben nem várt kalandokat kellett átélnie.

Micsoda mulatság volt Alsóörsön!

Összesen 35 csapat részvételével rendezik meg a Balaton-felvidék első kolbászfesztiválját szombaton, melynek fővédnöke Nagy István agrárminiszter.

Az ország legjobb kolbásza

A Csabai Kolbászfesztiválon nemcsak a kerítés, de még a ház is kolbászból volt.

Még a kerítés is kolbászból volt

Csabai, Gyulai vagy Békési. Mindenki másra esküszik, de az biztos, hogy a legtöbben mindegyiket szívesen fogyasztják.

Káposztából készült ételek versenyeztek

Töltöttkáposzta, toroskáposzta, székelykáposzta, káposztaleves, sőt még káposztás rétes is készült a II. Telekgerendási Káposzta Fesztiválon szombaton.

Tíz éves lett a Tiszacsegei Harcsapaprikás Főző Fesztivál

Hatalmas tömeg sereglett össze a Tisza partján, akiket az íncsiklandó ételek mellett Fásy Ádám és a sztárvendégei szórakoztattak.

Mozdulj! Barta Sylvivel!

Egy csodás hölggyel indult a napom, Barta Sylviával, a "Mozdulj" rovat háziasszonyával.

14 gyönyörű hölgy szállt harcba a Magyarok Világszépe koronájáért

A lányokat Fásy Ádám segítette a felkészülésben. Az egyhetes felkészítő tábort az ETO Park Hotelben tartották, a lányok válogatóját, valamint felkészülésük minden egyes kulisszatitkát a nézők augusztus 27-én láthatják a Super TV2-n.

Kirobbanó formában

Szívinfarktushoz vezetett a kevés pihenés és az állandó hajtás. Két éve Fásy Ádám élete csak egy hajszálon múlt, életmentő műtétet kellett rajta elvégezni. A mulatós műfaj nagyágyúja szerencsére ma már kirobbanó formában van és el sem tudja képzelni az életét a színpad és a közönség nélkül. Egy egész napot töltöttünk vele ébredéstől az első koncertjéig, ahol mint mindig, megőrültek érte a rajongók.

Poroszlóra érkezik a Zeneexpressz!

Fásy Ádám és a Zeneexpressz csapapta Szeretettel vár mindenkit Poroszlóra, a Tisza-parti város szabadstrandjára. Szombat este egy fergeteges buli veszi kezdetét. Bővebben erről a Mokkában beszélgetett a Zeneexpressz házigazdája a műsorvezetőkkel.

Fásy Ádám: " Bár megcsapott a halál szele, sikerült teljesen meggyógyulnom

Március 13-án, Fásy Ádám és dr. Pap Sándor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje ötlete alapján, igazi sztárdömpinggel megrendezésre kerül egy nagyszabású, jótékonysági koncert Kőbányán, az újhegyi Mélytó színpadán a háborús menekültek megsegítéséért.

Jótékonysági koncertet szervez Fásy Ádám

Március 13-án, Fásy Ádám és dr. Pap Sándor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje ötlete alapján, igazi sztárdömpinggel megrendezésre kerül egy nagyszabású, jótékonysági koncert Kőbányán, az újhegyi Mélytó színpadán a háborús menekültek megsegítéséért.

Nagy sikernek örvend Győrben a Munkácsy kiállítás

A Munkácsy Alapítvány Kuratóriumának tagja, Fásy Ádám,a múzeum igazgatóhelyettese, Dr. Nemesné dr. Matus Zsanett jelenlétében köszöntötte Győrben a kiállítás 30 ezredik látogatóját, Szabó Zsuzsannát.

Nobel-díjra jelölt is van a családjában

Jó hangulatú disznótorra invitálták a kartaliak Merkely Béla professzort és a főzőtudományáról is jól ismert műsorvezetőt, Fásy Ádámot.

Karácsonyi tippek: Ízletes hallakomát készített Fásy Ádám

Fásy Ádám elárulta: Így készül családjával karácsonyra. Az ízletes halászlé titkát is felfedte a Zeneexpressz házigazdája, aki elmondta, szűk családi körben, hagyományok megtartásával ünnepel idén karácsonykor.

Tormáson járt Fásy Ádám karitatív vonata

Aki ismeri Fásy Ádámot és munkásságát, az tudja, hogy évtizedek óta szívén viseli a nehéz anyagi körülmények között élő családok sorsát.

Soha nem látott műkincset lepleztek le Győrben

Pákh Imre, Dr. Dézsi Csaba András A győri Esterházy-palota új műkincse Munkácsy Mihály eddig még soha nem látott aktfestménye. A darab különlegességéről Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere, Pákh Imre műgyűjtő, valamint Fásy Ádám a Munkácsy Alapítvány Kuratóriumának tagja beszéltek.

Olasz-Magyar Gasztronómiai Fesztivál Kecskeméten

Első alkalommal kerül megrendezésre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és az Olasz Kereskedelmi Iparkamara szervezésében Kecskeméten az Olasz-Magyar gasztronómiai Fesztivál. Ez alkalomból Gróf Széchenyi Tímea és Fásy Ádám a Mokka műsorvezetőivel beszélgettek.

Soha nem látott alkotások:Nagy volumenű Munkácsy kiállítás nyílt Győrben

A Mokka vendége Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere és Fásy Ádám, akik a különleges kiállítás részleteiről nyilatkoztak.

Az év békési kolbásza címért versengtek

Igazi sztárparádé szórakoztatta szombaton a második békési Kolbász-vigalom és kolbásztöltő verseny résztvevőit. Kis Grófo tiszta vizet öntött a pohárba, elmondta, hogy nem csak énekelni jött az eseményre. És miközben a rendezvény vendégei együtt mulattak a kedvenceikkel, addig a Fásy Ádám által vezetett szakmai zsűri több száz falat ízletes és friss kolbászt vett górcső alá, hogy kiderüljön, kié lesz 2021-ben az "év békési kolbásza" cím.

Fásy Ádám az EFOTT-on bulizik

Bulihétvégével várja Fásy Ádám és csapata azokat, akik önfeledt szórakozásra vágynak!

Hazajár Dégre Fásy Ádám és a Zeneexpressz

Az elmúlt hétvégén Gasztrofesztivállal egybekötve került megrendezésre a Falunapi programok Dégen, ahová évek óta visszajáró vendég a Zeneexpressz csapata.

„Most már komolyan veszem ezeket a jeleket” – Orvosok hada vigyáz Fásy Ádámra

Budapest – Családtagok, szervezők és orvosok hada vigyáz arra, hogy Fásy Ádám ne kerüljön újra kórházba. A Zeneexpressz atyja május közepén került életveszélybe, műteni kellett a szívét, órákon múlott az élete.

13. alkalommal rendeztek a festői szépségű Tisza parti településen, Tiszacsegén Halászlé Fesztivált

Közel 11 ezer ember látogatott ki a Tisza-partra Tiszacsegén, hogy megkóstolják a helyi csárda utánozhatatlanul finom ételeit.

Csodás gyógyulás két hónap alatt

Fásy Ádámon május 7-én végeztek életmentő szívműtétet. Beletörődött, hogy élete végéig gyógyszert kell szednie, és az elmúlt időszakban kizárólag a gyógyulására koncentrált. A Borsnak árulta el, hogy van két hónappal második infarktusa után.

Fásy Ádám elárulta: Így készülnek a hétfőtől induló falunapokra

A Mokka vendége Fásy Ádám és Meződi József, az Apostol együttes énekese voltak, akik a közelgő falunapokról beszéltek.

Fásy Ádám válaszolt Orbán Viktornak, kiderült, mi áll a levélben

Fásy Ádám életmentő szívműtétje óta otthonában pihen. Barátai, kollégái egyöntetűen aggódnak a producerért, sőt különösen meghatotta, amikor Orbán Viktortól kapott levelét kézhez vette. Személyesen most nincs rá lehetőség megköszönni, így írásban fejezte ki háláját a jókívánságért.

Különleges levél segíti a gyógyulást

Május 7.-i életmentő beavatkozása óta az otthonában lábadozik Fásy Ádám.

Orbán Viktor megdöbbenéssel értesült Fásy Ádám helyzetéről – Kikerült a magánlevelezésük

Budapest — Ki hitte volna: annyira aggódott Orbán Viktor az infarktusa után gyógyuló Fásy Ádámért, hogy még levelet is küldött neki. A Zeneexpressz atyja életmentő szívműtéten esett át, és bizony meglepődött, valamint nagyon jó érzéssel töltötte el, mikor meglátta, hogy az ország miniszterelnöke kívánt neki mihamarabbi felépülést.

„Azt hittem, meg vagyok fázva!"

- Fásy Ádámnak fogalma sem volt róla, hogy koszorúér-szűkülete van. A Life TV reggeli műsorában élő telefonos beszélgetés.

Életmentő műtét után

Hónapokig eltarthat a szívműtéten átesett Fásy Ádám gyógyulása. A nap jelentős részében pihen és alszik, mégis a visszatérést tervezi. Ha nehezen is, de el kell fogadnia, hogy már nem dolgozhat a régi tempóban, és hogy élete végéig gyógyszereket kell szednie.

„A traumát fel kell dolgoznom”

Élete végéig gyógyszert kell szednie, de Fásy Ádám szerint ez nem nagy ár azért, hogy életben maradjon.

Felesége mentette meg az életét

Azonnali életmentő beavatkozáson esett át az ismert magyar mulatós sztár, Fásy Ádám egy héttel ezelőtt.

Fásy Ádám infarktust kapott

Fásy magától talán el sem megy az orvoshoz, felesége beszélte rá. Drámai napokon van túl Fásy Ádám és családja: a népszerű műsorvezető szívét a múlt hét végén azonnal műteni kellett, alig egy-két órán múlott az élete!

Életveszélyben volt Fásy Ádám: Az orvos hívott hozzá mentőt

Fásy Ádám nem gondolta, hogy ekkora a baj, de felesége észlelte, hogy valami nem stimmel. Az orvos alaposan kivizsgálta, majd kórházba szállították.

"Míg élek, félteni fogom a lányom"

Fásy Ádám és Zsüliett szimbiózisban élnek, kölcsönösen szeretik, tisztelik a másikat, legendásan harmonikus a család élete.

Fásy Ádám ismét séfkabátot húzott

Görbeházán egy hangulatos tanyán forgatott a Tények Plusz stábja Fásy Ádámmal, aki az egyik gyerekkori kedvenc ételét készítette el a barátainak, akik között egy igazi Grófnő is volt.

Titkos receptjét fedte fel a Mokka nézőinek Fásy Ádám

Királyi˝ fogással kápráztatta el a Mokka nézőit Fásy Ádám, ugyanis sült galambot készített el Görbeházán, Barabás János tanyáján kemencében.

Fásy Ádám konyhája - Sajttal töltött csirkehús golyók

Fásy Ádám receptjei több, mint 10 éve jelennek meg a Vasárnapi Blikk magazin hasábjain, az utóbbi hetekben pedig gasztrovideókkal jelentkezik. Jelenleg fő célkitűzése, hogy a csirkehús felhasználásának változatos, különleges módjai elérjenek a fogyasztók felé.

Otthonába enged betekintést Fásy Ádám

A Zeneexpressz házigazdája főzős videókkal jelentkezik, közösségi oldalán tudatta a hírt:

Hatalmas utat járt be Fásy Ádám: tükörcsiszolóként és szakácsként is dolgozott

Fásy Ádám rendkívül sokoldalú műsorvezető. Gyermekkorában tükörcsiszolást tanult, a későbbiekben pedig hatalmas karriert épített a vendéglátás területén, felszolgálóként, szakácsként is dolgozott, majd az Aranykereszt Hotel igazgatója lett. A Life TV Ébredj velünk extra műsorában Joshi Bharattal beszélgetett, mesélt többek között szüleiről is, és arról, mekkora példakép volt számára édesapja, aki becsületességre és önismeretre tanította őt.

Fásy Ádám cukkinis halfasírtja sajttal töltve

Fásy Ádám a Mokka nézőinek elkészítette különleges halfasírját. Így készíthetik el Önök is otthon.

Fásy Ádám újabb ízletes fogása: a Mokkában Medvehagymás csirkét készített

Fásy Ádám a Mokkában csirkehúsból egy fehérjében gazdag, egészséges harapnivalót készített medvehagymamártással.

Fásy Ádám a Mokkában rántott csirkecombfilét sütött

Fásy Ádám ma reggel a Mokkában rántott csirkecombfilét sütött és titkos praktikákat is elárult.

Magyar siker: Frankó Melinda a világ 6. legszebb lánya lett

Fásy Ádám licence tulajdonos személyesen támogatta a finálé helyszínén az egyiptomi Hurghadában Frankó Melindát, akit a világ 6. legszebb lányának választották a szépségversenyen. Melinda a Mokkában Skype-on beszélgetett a műsorvezetőkkel az elért eredményéről és az élményeiről.

Megérkezett Egyiptomba Fásy Ádám, a helyszínen szurkolnak a Top Model of the World címért versenyző Melindának

A Top Model of the World Hungary licence tulajdonosa, Fásy Ádám is megérkezett Egyiptomba, ahol javában tart a világverseny felkészítő tábora. Elkísérte őt az extravagáns énekes, Varga Viktor, akivel a helyszínen szurkolnak a magyar résztvevő, Frankó Melinda sikeréért.

Fásy Ádám és családja meghatódva csodálták a portréjukat

Ecsettel örökítette meg Corvus-Kora Róbert festőművész Fásy Ádámot és családját. A népszerű TV-s showman a Tények Plusz kamerája előtt pillanthatta meg először az alkotást, ami teljesen lenyűgözte. Meg is hatotta.

Fásy Ádám Raktárkoncertje

Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól teljes egészében elérhető Fásy Ádám élő Raktárkoncertje, melyen a népszerű slágerek és neves előadók, többek között a hegedűvirtuóz, világzenész, Roby Lakatos közreműködése garantálja a felhőtlen kikapcsolódást.

Szilveszterkor sem pihen a Fásy család

Fásy Zsüliett a Zenebutik TV szilveszteri műsorát vezeti, édesapja, Fásy Ádám pedig a TV2 évbúcsúztatójában lesz látható

Fásy Ádám és Zsüliett családi karácsonyuk titkaiba vezette be a mokka nézőit

Fásy Ádám és Zsüliett a Mokka stúdiójában csirkemelles-gombás rakott tésztát készített és a családi karácsonyok titkairól is beszélgettek a műsorvezetőkkel.

20 éves a Zeneexpressz!

A Zeneexpressz szombaton és vasárnap 20 órától új évaddal jelentkezik a Zenebutikon. A Mokka vendégeként a műsorvezetőkkel beszélgettünk az elmúlt 20 évről és az új évad újdonságairól.

Szigethalmi lány lett a Magyarok Világszépe Királynője

A hölgyekre a döntőt megelőző napokban Fásy Ádám irányításával komoly munka várt.

Fásy Ádám és Singh Viki dalra fakadtak a Mokkában

Singh Viki és Fásy Ádám közösen éneklik a Magyarok Világszépe Verseny főcímdalát. A versenyről és a lányokról a Mokkában beszéltek a vendégek

Blikk + Győző - Dumáljuk meg!

Fásy Ádám elmesélte eredettörténetét, hihetetlen sztori

Másfél millió forint értékben adományozott Fásy Ádám

A Baranya megyei Tormásra látogatott el nemrégiben Fásy Ádám és lánya. Rászoruló családoknak és gyerekeknek vittek adományt, körülbelül másfél millió forint értékben.

Jobb adni, mint kapni!

Játékokat és ruhákat adományozott a Baranya megyei Tormáson és a környező falvakban élő gyerekeknek Fásy Ádám és Fásy Zsüliett.

Sportolók ragadtak fakanalat Orosházán

Nagy sikernek örvendett az augusztus 21-én megrendezett Gasztrofesztivál a Sportolókkal elnevezésű esemény. A főzőverseny keretén belül sportegyesületek tagjai és sportolók mérték össze főzőtudományukat. Hogy mi rotyogott a bográcsokban, arról a Blikk séfjét, Fásy Ádámot kérdeztük, aki a zsűriben foglalt helyet.

Fásy Ádámot kecskefejés és szüretelés közben lepte meg a mokka

A legjobb barátjának csodálatos birtokán, Kabán töltötte vakációját az előadóművész, Fásy Ádám, aki a nem várt interjú keretein belül mesélt a Mokka riporterének.

Fásy Ádám nagyon hiányolja közönségét

Mint minden előadóművésznek, úgy Fásy Ádámnak is egy kényszerpihenő időszakot kell átvészelnie: A járványhelyzet miatt nem tarthat fellépéseket. Fásy Ádám szerint az egészségünk viszont sokkal fontosabb, mint hogy kockáztassunk. A Mokka vendége volt, ahol lecsóvariációkat készített a stáb számára.

 

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva