topbar

Hírek

Sarm es-Sejk — A magyar nők a legszebbek – és ez már nemcsak közhely, hanem tény!

Mikó Fanni (22) nyerte el a Miss Intercontinental koronáját. Fásy Ádám (67) szépségversenye, a Magyarok világszépe jelentette számára a belépőt a nemzetközi megméretésre, ahol történelmet írt, hiszen ilyen rangos viadalon honfitársunk még nem nyert.

Fásy Ádám és Zsüliett a TOP5 társaságában

Fásy Ádám és Zsüliett a TOP5 társaságában

– Még nem fogtam fel teljesen, hogy sikerült! Szeretnék köszönetet mondani Fásy Ádámnak, aki lehetőséget adott arra, hogy én képviselhessem hazánkat ezen a rangos világversenyen. Ő és Zsüliett kiutaztak hozzám Egyiptomba, hogy lelkileg támogassanak és erősítsenek, ami nagyon sokat jelentett nekem – mondta Fanni, aki közel nyolcvan versenyző közül lett első. – Esténként mindig átbeszéltük az adott nap történéseit, és hasznos tanácsokkal láttak el, amiket megfogadtam. S mindemellett köszönöm a testvéremnek, szüleimnek, a családomnak és mindenkinek, aki hitt bennem.

Mikó Fanni

A világszépe, Mikó Fanni


Az újdonsült királynő útja hazafelé nem volt zökkenőmentes a verseny után, ugyanis lekéste a Budapestre tartó járatát. Szerencsére tudtak neki még aznapra egy másik jegyet foglalni, igaz, egy másik reptérre. Fanni bár versenyt futott az idővel, sikerült elérnie a hazafelé tartó gépet.

 

Fanni és Ádám

Mikó Fanni és Fásy Ádám nemzeti igazgató

– Igen hosszú napokat tudhatok magam mögött, nagyon feszített volt a tempó. Rengeteg helyre ellátogattunk a versenytársaimmal. Életre szóló élményekkel gazdagodtam. Igazán profi csapat dolgozott körülöttünk éjjel-nappal. A Miss Intercontinental szervezői mindent megtettek azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Várom a közös munka folytatását, de szeretném kipihenni az elmúlt hetek fáradalmait, és a sikert feldolgozni. Erre jó alkalom a közelgő ünnep – mondta a szépség.

Héctor Joaquín Colón González Mikó Fanni és Fásy Ádám

Héctor Joaquín Colón-González, Mikó Fanni és Fásy Ádám

A világraszóló jó szereplés után Fásy Ádám nagyon büszke.

– Örülök, hogy Fanni a világszínpadon is megállta a helyét. Végre sikerült bebizonyítanunk, hogy a magyar hölgyek a világ legszebbjei. Boldog vagyok, hogy e példátlan siker részese lehetek, és hozzájárulhatok hazánk hírnevének öregbítéséhez. Az biztos, hogy ezzel beírtuk magunkat a történelembe – mondta Fásy, miután beérett közel 30 éves munkásságának gyümölcse.

Voltak már királynőink

A magyar szépségek közül Kulcsár Edina (28) érte el a legnagyobb sikert, aki 2014-ben a legrangosabb szépségversenyen, a Miss Worldön, Londonban lett második, ezzel együtt pedig Európa legszebbje. Előtte Laky Zsuzsinak (35) sikerült 2003-ban elnyernie az Európa szépe címet, 1929-ben pedig Simon Böskének (†61).

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva