topbar

Hírek

  A tavaszi kulturális fesztivál keretén június 1-jén, szombaton a Zeneexpressz Fásy Ádám vezetésével Mosonmagyaróvárra érkezik.

Fásy Ádám Nótár Maryvel

Fásy Ádám és Nótár Mary a színpadon

A showman egy nagyszabású zenés műsorral és hazánk legkedveltebb sztárjaival érkezik a Wittmann Antal Parkba.

A leghosszabb múltra visszatekintő zenei show-műsor idén ünnepli fennállása 25. évfordulóját. Ez idő alatt rengeteg hazai előadó megfordult a műsor színpadán, s nem csak a képernyőkön, de kis hazánk szinte minden szegletében szórakoztatta a közönséget. Ez alkalommal Mosonmagyaróváron többek között Nótár Mary is ott lesz a legnagyobb slágereivel.

Mary lapunknak elárulta, szinte kislányként indult a karrierje a Fásy Mulató című műsorban, és az első pillanattól nagyon jó munkakapcsolat alakult ki Fásy Ádámmal és családjával, ami mára barátsággá formálódott.

– Mindig nagy öröm számomra, hogy a rengeteg fellépés között Ádám rendezvényein is jelen lehetek, hiszen innen indultam. Ádámmal több közös dalunk is van, s természetesen most szombaton egy közkedvelt slágerekből álló, ízig-vérig bulizós mixet is becsempészünk a műsorba – árulta el Mary.

Bebét sem kell bemutatni, hiszen a 90-es évek végétől jelen van a zenei szakmában. Az évek során a sokoldalúságáról is tanúbizonyságot tett: szerepelt zenekarokban, de a szólókarrierje is töretlen. Több éve visszajáró vendége a Zeneexpressznek is.

– Legyen az tévéfelvétel vagy fellépés, mindig családias a hangulat, valamint a Zeneexpressz közönsége is örömmel veszi a dalokat és jól szórakozik. Reméljük, Mosonmagyaróváron is így lesz – mondta az énekes lapunknak.

Mosonmagyarovar esemeny

Június 1-jén az ingyenes program 16 órakor veszi kezdeté. Színpadra lépnek: Nótár Mary, az Apostol együttes, Opitz Barbi, Varga Viktor, Bebe, Atis x Imir és természetesen a házigazda, Fásy Ádám és zenekara is felpörgeti majd a hangulatot!

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva