topbar

Hírek

A lányokat Fásy Ádám segítette a felkészülésben.  Az egyhetes felkészítő tábort az ETO Park Hotelben tartották, a lányok válogatóját, valamint felkészülésük minden egyes kulisszatitkát a nézők augusztus 27-én láthatják a Super TV2-n.

magyarok Világszépe Finálé Fotó Pozsonyi Zita Blikk 15

 

A döntőt Győr főterén, a Dunakapu téren tartották, ahol már reggeltől óriási volt a sürgés forgás, hiszen minden királynő-jelölt a legjobb formáját akarta hozni. A színpadi próbák után a versenyzőket Pankotai Anita sminkmester és Simon Tamás fodrászmester vették kezelésbe, biztosítva a makulátlan megjelenést.

Az este folyamán minden lány magyaros viseletben, falatnyi bikiniben, valamint csodálatos estélyi ruhában is megmutatta magát a több ezres közönség előtt, a gálaműsort pedig olyan hazai sztárok tették még emlékezetesebbé, mint: Opitz Barbi, Bebe, Janicsák Veca, Varga Viktor, Szabó Ádám, Herceg, Vavra Bence, a Teswér, Milán, Jankó, Szűcs Antal Gábor és a Gipsy Kings Experience, valamint a Rábca néptáncegyüttes.

A sok izgulás és a kemény munka végül meghozta gyümölcsét, a gála végén pedig arra is fény derült, ki képviseli Magyarországot az 50. jubileumát ünneplő Miss Intercontinental világversenyen.

A fergeteges show-műsorral egybekötött szépségverseny fináléja augusztus 28-án, vasárnap este 22 órakor lesz látható a Super TV2-n.

Forrás: TV2 Tények.hu

 

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva