topbar

Hírek

Fásy Ádám nem csak a sonka elkészítéséhez ad tippeket, későbbi felhasználásra is van egy-két javaslata.

Fokhagymát, hagymát, babérlevelet - Fásy Ádám elárulta, ő mivel ízesíti a húsvéti időszak kihagyhatatlan elemét, a sonkát!

 

A zenész Youtube-csatornájára feltöltött videójában megosztotta követőivel, miként lehet tökéletesen elkészíteni ezt az ízletes csemegét, sőt titkát is elárulta, hogyan lett idén sokkal szaftosabb, szeletelhetőbb a sonkája. Ha pedig véget ért a húsvét, de a húsból még maradt, véletlenül se dobjuk ki: Fásy Ádámnak erre is van tippje, miként lehet felhasználni változatosan a sonka-darabokat.

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva