Fásy Ádám vendéglátósként kezdte pályafutását. Fiatalemberként a híres alföldi településről, Gyomáról a Balaton partjára került, ahol megkezdte gasztronómiai kalandozásait. Végigjárta a szakma összes lépcsőfokát. A vendéglátás iránti szeretetét az a két évtizednyi tapasztalata adta, amikor megismerhette Magyarország és számos európai város éttermi és vendéglátóipari kultúráját, kitűnő konyháit, ízeit, és persze az embereket. Volt felszolgáló, szakács, étteremvezető, szállodaigazgató és vezérigazgató, majd az élet teljesen más irányba sodorta, de a gasztronómia mindig a szíve csücske marad. Receptjei több, mint 10 éve jelennek meg a Vasárnapi Blikk magazin hasábjain, az utóbbi hetekben pedig gasztrovideókkal jelentkezik. Jelenleg fő célkitűzése, hogy a csirkehús felhasználásának változatos, különleges módjai elérjenek a fogyasztók felé. |
Íme a legújabb videó: