topbar

Hírek

Fásy Ádámék szerelmének nem jósoltak hosszú életet. Marika azonban huszonhét éve kitart imádott férje mellett. A zenész nélküle elveszett ember lenne.
Fásy Ádám ma is rajongva beszél húsz évvel fiatalabb feleségéről, aki nem csak gyermeket nevel és háztartást vezet, de a mulatós zenész napirendjét is ő tartja kézben mindamellett, hogy az üzletember megjelenéséről is az asszony gondoskodik.

 

Elegáns vagy sportos megjelenés. Mindenért Marika felel már 27 éve. Fásy Ádám mindig divatos

Elegáns vagy sportos megjelenés. Mindenért Marika felel már 27 éve. Fásy Ádám mindig divatos

 

– Augusztus 15-én lesz huszonhét éve, hogy összekötöttük az életünket, ami minden bizonnyal a világ legjobb üzlete volt – kezdi nevetve lapunknak Fásy Ádám, aki megismerkedésükkor Békés megye legnagyobb szállodájának, a Fiume Hotelnek volt a vezérigazgatója, míg kiszemeltje a főiskolás éveit taposta.
– Marika húsz évvel fiatalabb nálam, így kezdetben nem jósoltak túl hosszú jövőt nekünk. Azt gondolták, ez csak egy futó kaland, és a nagy korkülönbség miatt idővel majd úgyis kiütköznek a problémák. Hát nem így lett! Mondhatni, meghazudtoltuk a rendszert. Ugyan nem vagyok könnyű eset, és nekem is megvannak a magam rigolyái, de mindent meg tudunk be­szélni, egyenrangú partnerként kezeljük egymást.

– So­hasem akartam fölékerekedni, vagy elnyomni, birtokolni, kisajátítani őt. Ha úgy vesszük, igazi papucsférj vagyok, de ezt egyáltalán nem bánom. Mindent megteszek a feleségemért, ahogyan ő is az összes őrült ötletemben támogat, segít megvalósítani azokat – ecsetelte a családapa, aki a huszonnégy órából huszat tölt Marikával.
– Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi időt voltunk külön az elmúlt közel harminc évben, ráadásul így, hogy együtt is dolgozunk, tényleg minden percünket egymás társaságában töltjük. Marika tartja kézben a napi teendőimet, ő osztja be az időmet, hogy mikor, mit csinálok, hova megyek. Precíz és kemény asszony, aki mindig a tökéletesre törekszik. Legyen szó üzleti dolgokról, ház körüli teendőkről, vagy éppen a megjelenésemről. Mert hogy azért is ő felel.

Fásy Ádám ma is rajongva beszél húsz évvel fiatalabb feleségéről © Zsolnai Péter

Fásy Ádám ma is rajongva beszél húsz évvel fiatalabb feleségéről © Zsolnai Péter

 

Az áldozatos feleség minden este kikészíti híres férje másnapi ruháit. Éppen ezért, ha el kell utaznia, és Marika nem tud vele menni, akkor SMS-ben elküldi, hogy mit, mivel vegyen fel. Ez sokak számára furcsa lehet, de Fásy úgy gondolja, hogy közszereplőként, előadóművészként nem teheti meg, hogy ne legyen mindig tökéletes a megjelenése.

– Marika egyébként minden fellépésre elkísér, hiszen a háttérmunkákat ő végzi, a szerződéskötéstôl a hangosításig. Nekem pedig az a dolgom, hogy felmenjek a színpadra és szórakoztassam a közönséget – mondta.

 

Forrás: Bors


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva