topbar

Hírek

Fásy ÁdámA legjobb dolgok sokszor a legyegyszerűbbek, legyen szó akár egy disznótorról. Legalábbis Fásy Ádámnak a régi disznótorokról elsőre egy meglehetősen egyszerű fogás ugrik be az emlékei közül.


– Nagy családban nőttem fel, a szüleim minden évben három disznót hizlaltak. Januárra időzítették a vágást. Legkisebb gyerekként mindig nagy élmény volt a korai kelés utáni hagymás sült vér, majd a friss pecsenye. Ahogy bontották a disznót, minden részéből levágtunk egy darabot, amit friss pecsenyének megsütöttük. Nem kellett arra más, csak só meg egy kis bors. A legfőbb fűszerezés maga a frissesség volt, hogy ott helyben, még melegen sütöttük meg. Ezt nem lehet semmivel sem helyettesíteni, a Blikk leendő nyertesei se hagyják ki! – ajánlotta Fásy Ádám.

A Blikk három szerencsés olvasója egy-egy 110 kilós disznót nyer Legyen Malaca játékunkkal. Ehhez naponta helyesen kell válaszolni a Blikkben megjelenő kérdésekre február 3-ig.

A disznókat egy hotelban, 3 napos wellnessvágás keretében, böllér segítségével készítik el. Adunk hozzá egy-egy mélyhűtőszekrényt is, amiben akár 1 évig is eláll a disznóság.

 

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva