topbar

Hírek

Budapest — Másokra rárakódnak a kilók a karanténban, Fásy Ádám viszont megszabadult tőlük. – Megérte a fáradság és az odafigyelés, mert pont az a tíz kiló ment le rólam, ami az utóbbi években visszakúszott. Újra jól érzem magam a bőrömben! – áradozott a konyhafőnökből lett énekes vállalkozó, aki hat éve még az éhezős fogyókúrát választotta, ezúttal viszont a sok mozgás segített neki a karcsúsításban.

Fásy Ádám mindennap szakít időt a pedálozásra, ennek és a könnyű étrendnek köszönheti, hogy lefogyott

Fásy Ádám mindennap szakít időt a pedálozásra, ennek és a könnyű étrendnek köszönheti, hogy lefogyott

– Sokan ajánlották nekem az elliptikus trénert. Amikor kezdtem ráérezni, elhatároztam, ha törik, ha szakad, teljesítem a tíz kilométeres gyaloglással felérő távot, és ma már ez a napi átlagom. Nem fáradok el, épp ellenkezőleg, a nagy menet után sokkal energikusabbnak érzem magam. Talán mondanom sem kell, milyen jó érzés volt látni, ahogy laposodott a pocakom – foglalta össze a Zeneexpressz atyja, de azt sem tagadta, a nappali sarkában pedálozva vigyáznia is kell magára.

A néhány évvel ezelőtti képen még sokkal jobban ki volt gömbölyödve Ádám, mint manapság /Fotó: Fuszek Gábor

A néhány évvel ezelőtti képen még sokkal jobban ki volt gömbölyödve Ádám, mint manapság /Fotó: Fuszek Gábor

– Nincs nyirokcsomó a lábamban, ami sajnos azt is jelenti, hogy az átlagosnál nagyobb trombózisveszéllyel kell élnem. Emiatt nagyon ügyelek, hogy ne terheljem meg magam, ezért is lepett meg, hogy tíz kilót leadtam, mert kényelmesen „túrázgatok”, viszont kitartóan, ami a szívemre is jó hatással van – magyarázta Fásy.

Ádám edzés után sem hever a tévé előtt az otthoni „száműzetésben”.

– Imádok szorgoskodni a kertben a friss levegőn, és természetesen főzök a családomra. Erre büszke is vagyok, mert mindhárman áttértünk az egészséges étrendre. Reggelire gyümölcsöt, ebédre pedig többnyire tésztát eszünk. Csak vacsorára fogyasztunk húsokat, főleg konfitálva, de a halat is legalább annyira szeretjük. Természetesen mellőzzük a nehéz köreteket. Salátát vagy főzeléket eszünk mellé – tette hozzá Fásy Ádám.

Szállodákat vezetett

A gyomai születésű mulatósguru, Fásy Ádám fonyódi felszolgálóként csöppent a vendéglátásba, de mire a szakácsmesterséget is kitanulta, előtérbe került vezetői tehetsége. Egy éve vezette a dévaványai Vadkacsa vendéglőt, amikor 1984-ben a gyulai Hotel Aranykereszt igazgatója lett, a rendszerváltás után pedig a legnagyobb Békés megyei szállodát, a Fiume Hotelt irányította.

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva