topbar

Hírek

Idén sem maradunk koronázás nélkül, kezdődik a válogatás a Magyarok Világszépe versenyre!

 

Fásy Ádám közel három évtizede honosította meg Magyarországon a szépségversenyeket, s 15 évig egyeduralkodó volt a hazai szépségiparban. Az általa delegált hölgyek sikerrel vettek részt a világ számos nemzetközi szépségversenyén, többek között a Miss Universe-en, a Miss Worldön, a Miss Europe-on és a Miss Intercontinentalon.

Négy évvel ezelőtt indította útjára az általa megálmodott Magyarok Világszépe versenyt, amely nem ismer országhatárokat, így bárki jelentkezhet a világból és természetesen az anyaországból, aki magyarnak vallja magát. Az utóbbi években több száz hölgy döntött úgy, hogy megméretteti magát, az érdeklődés pedig idén sem hagyott alább! Aki még nem adta le a jelentkezését, az július 15-ig megteheti. A részletekről az ötletgazdát kérdeztük.

 

Fásy Ádám a Magyarok Világszépe eddigi királynőivel


„Izgatottan várom az idei versenyt, eddig szebbnél szebb lányok adták le a jelentkezésüket. Hamarosan megkezdődnek a castingok, amelyeken kiderül, kik jutnak be az augusztus 9-i fináléba! A döntő helyszíne a budapesti Klauzál tér lesz, ahol – a hagyományokhoz hűen – hazánk legnépszerűbb előadóművészei színesítik majd a műsort. A fővédnöki posztot – a tavalyi évhez hasonlóan – dr. Bajkai István országgyűlési képviselő tölti be, a koronát pedig Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere helyezi majd a győztes hölgy fejére!”

 

 

A tét hatalmas, hiszen a királynő – amellett, hogy értékes nyereményekkel gazdagodik – jogot szerez arra is, hogy a szépség és a jóság nagykövete legyen, illetve képviselje hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen. Ettől az évtől a döntőbe jutott versenyzők közül kiválasztják azt a hölgyet is, aki hazánkat képviseli a Top Model of the World versenyen.

 

balról: Harkányi Cintia (2016-os királynő), Senánszky Flóra (2017-es királynő), Muszka Gréta (2018-as királynő)

 

„Nagy öröm számomra, hogy 10 év kihagyás után visszatérhettem a nemzetközi szépségversenyek világába. A Miss Intercontinentalon sok régi ismerőssel találkoztam, megható volt, ahogy a szeretetükkel átöleltek. A 2017-es Magyarok Világszépe, Senánszky Flóra és a 2018-as királynő, Muszka Gréta is szép eredményt ért el a világverseny színpadán, mindketten a TOP10-ben végeztek több mint 80 nemzet indulója között. Nem titkolt vágyam, hogy az idei fináléban a leendő delegált még ezt is túlszárnyalja!” – mondta lelkesen Fásy Ádám.

 

Köszönjük a fotókat Benkő Cher Viviennek!

 

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva