topbar

Hírek

Fásy Ádám és Zsüliett szimbiózisban élnek, kölcsönösen szeretik, tisztelik a másikat, legendásan harmonikus a család élete.

Legféltettebb titkairól a Story-ban olvashatnak, részlet az interjúból:

Fásy Ádám lánya, Zsüliett pár éve elköltözött otthonról, és ugyan meglepő lehet, szülei minden gond nélkül engedték el.

– Amikor az ember ismeri a gyerekét, mi több, bízik benne, akkor nem próbálja visszatartani, ha késznek érzi magát a szüleitől való leválásra. Az már más kérdés, hogy féltem, és félteni is fogom, amíg élek – kezdi Ádám a Story magazinnak.Mindig is az én kicsi lányom marad, akkor is hagy egyszer férjhez megy és családot alapít. (...) És a legszebb ajándék az élettől az lennem ha megérthetném, hogy találkozom Zsülike gyerekével – folytatja elérzékenyülve. – De ezt sürgetni nem lehet, meg hát még nem is jött ez az ideje. Amióta látványosan lefogyott, még inkább körbezsongják a férfiak, ezzel tisztában vagyok.

"amióta látványosan lefogyott Zsüliett, még inkább körbezsongják a férfiak"
 

Nem csak Zsüliett fogyott le látványosan, hanem az édesapja is. "Nekem is évek kellettek ahhoz, hogy 30 kilót leadjak, de megcsináltam! Ennek köszönhetően úgy érzem, hogy az egészségemet illetően jobb formában vagyok, mint akár 10 éve. Ehhez az is hozzátesz, hogy idén is végig csináltam a 40 napos böjtöt hamvazószerdától a húsvéti sonkabontásig. Ez idő alatt nem fogyasztottam alkoholt, húst, amikor pedig főztem, megálltam hogy egyek belőle."

"A legszebb ajándék az lenne az élettől, ha megérhetném, hogy találkozom Zsülike gyerekével"

– Jól érzem magam a bőrömben, nem hiányzik semmi, jelenleg még egy párkapcsolat sem. – kapcsolódik be a beszélgetésbe Zsüli, aki több mint negyven kilótól szabadult meg. – A legnagyobb hangsúlyt jelenleg a tanulmányaimra helyezem, emellett pedig videóvágóként tevékenykedem. A szerelemnek is eljön majd az ideje – magyarázza, hozzátéve, 29 éve együttélő szülei nagyszerű példakép számára arra, miként működik jól egy házasság. – Természetesen erre vágyom én is, de még nem most.

Fotók: Story/Fülöp Dani

Forrás: Story Magazin


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva