topbar

Hírek

Élete végéig gyógyszert kell szednie, de Fásy Ádám szerint ez nem nagy ár azért, hogy életben maradjon.

Fásy Ádám minden nap legalább egy órát edz

Élete végéig gyógyszert kell szednie, de Fásy Ádám szerint ez nem nagy ár azért, hogy életben maradjon.
Az sem, hogy sportolnia kell és egészséges életmódra vált, miután a Zeneexpressz sztárja a múlt hét végén átesett egy életmentő szívműtéten. Kiderült, szívrohama volt, a koszorúerei el voltak záródva, de szerencsére egy katétereres műtétnek köszönhetően szinte az utolsó pillanatban sikerült megmenteni az életét, és most már minden rendben van.
– Amellett, hogy a traumát fel kell dolgoznom, vigyáznom kell magamra. Az a szerencsém, hogy közel két éve életmódot váltottam, mert ugyan nagyon szeretem a zsíros, magyaros ételeket, elkezdtem egészségesen étkezni és rendszeresen felállok az ellipszistrénerre, egy-másfél órán át sportolok rajta, az több mint tíz kilométernyi sétának felel meg – büszkélkedett Fásy Ádám, aki a Blikknek elárulta, a szívbetegség családi dolog náluk.
– Édesapámnak és a bátyámnak is volt baja a szívével, amely alapvetően az étkezésből adódott, mind a kettőnek zsíros volt a vére, ahogy nekem is. Éppen ezért vigyáznom kell a koleszterinszintemre, szednem kell egy olyan gyógyszert, amely csökkenti azt. Emellett vérhígítót is kaptam, hogy ne záródjanak el újra az ereim – sorolta Fásy.

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva