topbar

Hírek

Többszáz bográcsban főtt a birkapörkölt

Több száz bográcsban főtt egyszerre a kunsági birkapörkölt a huszonhatodik karcagi Birkafőző Fesztiválon.

Munkácsy-kiállítás nyílt Szegeden – Az ünnepélyes megnyitót Fásy Ádám tartotta

Munkácsy, a festőzseni címmel nyílt Munkácsy-kiállítás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.

Itt kezdődött minden!

Tudják, mennyire sok hírességet adott már nekünk Gyomaendrőd? Itt az ideje felkészülni belőle!

Ruha nélkül jobb!

Ruháitól megszabadulva, félmeztelenül merészkedett a közönség soraiba Mosonmagyaróváron az extravagáns énekes, Varga Viktor. Ezt már a fesztivál házigazdája, Fásy Ádám sem nézhette tétlenül!

Óriási kokárda borította a Hősök terét

Az egész Andrássy út piros-fehér-zöldben pompázott vasárnap délután. A magyar zászló napján öltözött nemzeti színekbe a főváros sugárútja, madártávlatból is különösen impozáns látványt nyújtva.

Micsoda sztárparádé!

Igazi sztárdömpinggel várták a bulizni vágyókat az ország egyik kedvenc fürdővárosába. Kicsik és nagyok együtt táncoltak és énekelték a legnagyobb hazai slágereket hétvégén a gyulai vár tövében megrendezett pálinkafesztiválon.

Tovább robog a Zeneexpressz: Mosonmagyaróvár a következő helyszín

Fásy Ádám és Abebe Dániel, "Bebe" énekes meséltek a mosonmagyaróvári Zeneexpressz állomásról a Mokkában, ahol örömmel lépnek fel.

Nótár Maryvel robog tovább a Zeneexpressz

A tavaszi kulturális fesztivál keretén június 1-jén, szombaton a Zeneexpressz Fásy Ádám vezetésével Mosonmagyaróvárra érkezik.

Kulináris kalandok és fergeteges buli Gyulán

2024. május 17-19. között immáron 24. alkalommal rendezik meg a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, az évről évre több tízezer látogatót vonzó Gyulai Pálinkafesztivált.

A lányom irányít!

Színtiszta energiabomba - túl egy infarktuson és a 70-en Fásy Ádám egyetlen percre sem áll le. Ha nem koncertet vagy pálinkanapot, akkor kiállítást szervez az ország valamelyik részén.

Díszpolgár lett Fásy Ádám

Hatalmas megtiszteltetés érte Fásy Ádámot: szülővárosa díszpolgárává avatták.

Nagyon örültek a játékoknak a gyerekek

Plüssöket, babákat, autókat és még építőjátékokat is adományozott a Kiskörei ÓV-lak Óvodának Fásy Ádám.

Karcagra költözött a Munkácsy-kiállítás

Székesfehérvár után Karcagon nyitották meg a Munkácsy-kiállítást, amelyet eddig több mint ötmillióan láttak.A tárlatnak a milánói világkiállításról hazaérkező Sámándob ad otthont.

Engem ne bácsizzanak!

Használja a legkorszerűbb kommunikációs eszközöket, műsort vezet, énekel, televíziós műsorokat gyárt. Népszerűségüket olyan előadóművészek is Fásy Ádámnak köszönhetik, mint Havasi Balázs vagy Mága Zoltán.Az ő nevéhez fűződik a Miss Universe Hungary Szépségverseny, amit 15 éven keresztül rendezett.

Fásy Ádámnak szívügye volt: Megújult Munkácsy Mihály síremléke

Megújult Munkácsy Mihály síremléke. A történtekről Fásy Ádám, a Munkácsy Alapítvány elnöke és Móczár Gábor, a Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója meséltek a Mokka műsorában.

Világhírű művészről emlékeztek meg

Koszorúkkal emlékeztek meg Munkácsy Mihály születésének 180. évfordulójára Budapesten, a Fiumei úti sírkertben. .

A legjobb kolbász címért versenyeztek Kakucson

Kolbászt, hurkát, rántotthúst és még fánkot is sütöttek a versenyzők Kakucson, a 12-ik Böllérfesztiválon. Az este végén fellépet Nótár Mary és Fásy Ádám is, a koncertek alatt tombolt a közönség.

Hosszú évekre nyúlik vissza Fásy Ádám és Nótár Mary barátsága: Együtt lépnek fel

Fásy Ádám előadóművész és Nótár Mary énekesnő a XII. Nemzeti Kakucsi Hagyományőrző Böllérfesztivál keretein belül együtt lépnek majd színpadra szombaton, részletek a Mokka műsorában.

A Munkácsy-kiállítás ötmilliomodik látogatóját köszöntötték Székesfehérváron

A Munkácsy Székesfehérváron – Válogatás Pákh Imre gyűjteményéből című kiállításon, szerdán délután köszöntötték a 2005-ben indult tárlat ötmilliomodik látogatóját.

Bajkai Istvánra emlékeztek a bajnokságon .

Megrendezésre került a Magyar Ökölvívó Szakszövetség és a HELL ENERGY által, a 100. „Papp László” Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság. Az eseményen Rácz Attila a MÖSZ Ügyvivő Testületének elnöke és Fásy Ádám a MÖSZ Ellenőrző Testületének tagja megemlékeztek a nemrégiben elhunyt kiváló ügyvédre, országgyűlési képviselőre, dr. Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség korábbi elnökére.

Fásy Ádám ezúttal szülővárosába visszatérve lép a zsűriasztal mögé

Fásy Ádám reggel a Mokka konyhájában a szombati Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János böllérpálinka emlékversenyre hangolódva, gyermekkori emlékeit felidézve, a témához igazodva sült, lángolt kolbászt készített, a műsorvezetők és a stáb nagy örömére.

Fásy Ádám az alsóörsi Kolbászsütő Fesztiválon keresi a legfinomabb kolbászt

Az énekesnek nem lesz könnyű dolga, ugyanis az ország legjobb falatjait kell megkóstolnia, a zsűrizés mellett pedig a Zeneexpresszel adják a talpalávaló nótákat.

26. Csabai kolbászfesztivál

Imádják a magyarok, kétségkívül ez az ország egyik legfantasztikusabb hazai specialitása, még a külföldiek is azt mondják: le a kalappal!

Munkácsy kiállítás látogatása

Nagy megtiszteltetés ért minket a napokban, amikor Novák Katalin köztársasági elnök asszony Fejér vármegyei látogatása során megtekintette a világhírű magyar festőfejedelem, Munkácsy Mihály páratlanul gazdag életművének legszebb alkotásait, amelyeknek jelenleg a székesfehérvári Szent István Király Múzeum ad otthont.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Békési Kolbászvigalom

A felnőttek mellett a gyerekeknek is lesz kolbászkészítő verseny. Fásy Ádám a jól bevált receptje mellett a gasztronómiai esemény részleteit is elárulta.

Szívbe markoló sorokkal emlékezik elhunyt barátjára Fásy Ádám

Fájdalmas sorokkal emlékezik Fásy Ádám az öt hónapja elhunyt jó barátjára, dr. Bajkai Istvánra.

Peter Srámek bemutatta főzőtudományát Fásy Ádám mellett a konyhában

A Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál rendezvényén találkozhatunk az énekesekkel, akik nem meglepő módon most egy tökéletes zúzapörkölttel rukkoltak elő.

Munkácsy Fehérváron

A királyi városba érkeztek Munkácsy Mihály képei. A tárlat Székesfehérváron a Szent István Király Múzeumban tekinthető meg. Részletek a Tények Plusz tudósításában.

A hatékony gyógyítás a cél

Egymillió forintnyi játékadománnyal érkezett a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájára a Fásy mulató megálmodója. Fásy Ádám és családja hosszú évtizedek óta minden évben megajándékoz egy gyerekekkel foglalkozó intézményt. Idén a Bókay és a Tűzoltó utcán lévő klinikára esett a választásuk.

Magyar rekord született a Harcsapaprikás Főző Fesztiválon Tiszacsegén.

Tiszacsegei Harcsapaprikás Főző Fesztiválon bizony minden megtörténhet és az elmúlt 11 évben valószínűleg minden meg is történt, ami egy jó hangulatú, zenével és finom halételekkel fűszerezett rendezvényen megeshet.

Ünnepekkel teli augusztus

Fásy Ádám és felesége, Marika több, mint harminc éve házasok. Fásy Zsüliett is üzenetet kapott a TV2 képernyőjén keresztül.

Három napig ünneplik a királynőt!

Kiskörén vannak az ország legszebb női, akikben lehet gyönyörködni, illetve az Apostol együttes, Oláh Gergő, Varga Viktor és Nótár Mary is tiszteletét teszi. De hogy véletlenül se irigykedjen, aki nem tud odamenni, mi megmutatjuk őket Önöknek.

Erre senki se számított!

Lenyűgözte operaénekesi tudásával a főkapitányt, így meghívót kapott a vitézi rend tagjai közé az egyik legszínesebb egyéniségű előadó, Varga Viktor.

XXIV. Gyomaendrődi.Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Több mint 11 ezer kilométerről, Dél-Afrikából is hoztak kézműves sajtokat a 24. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztiválra. Idén a szervezők egy óriási gasztrobusszal is készültek, ahol mesterszakácsok tartottak kóstolót.

Meghökkentő meztelenség

Fordulatos és erotikával túlfűtött színdarabban talált egymásra a különc zenész, Varga Viktor és a démoni szépségével csábító színésznő, Gregor Bernadett. A Meztelen igazság valósággal sokkolta a nézőket. Az előadás egyik díszvendége Fásy Ádám volt.

Utolsó esély az életre

A Tények riportja a Semmelweis Egyetem Alapítvány javára Kartalon rendezett jótékonysági bálról, ahol közel 4 millió forint gyűlt össze.

Három évtizede a rivaldafényben

Fásy Ádám neve mára egyet jelent a showbiznisszel. Pályafutása alatt közel 500 sztárral dolgozott együtt, sokan közülük neki köszönhetik az azóta is tartó népszerűségüket. A Fásy mulató és a hazai szépségversenyek atyja páratlan életútjáról mesélt a Tények Plusz stábjának.

A Palikék Világa by Manna vendégei voltunk Zsüliettel

Palik László és két szerkesztő kollégája, Konyári Edinka és Wágner Tamás vendégei voltunk Zsüliettel, a Palikék Világa by Manna videós podcast sorozatban.

Fásy Ádám és Fásy Zsüliett elkészítették ízletes karácsonyi desszertjüket

Fásy Ádám most nem egyedül érkezett a Mokka konyhájába, hiszen lányával, Fásy Zsüliettel közösen készítettek karácsonyi desszertet.

Gyomaendrődön járt a Zeneexpressz!

Fásy Ádámot mindig jó érzéssel tölti el és rengeteg szép emléket idéz fel benne, ha szülővárosában, Gyomaendrődön lép színpadra.

Emlékezetes marad az egyiptomi utazás

Hatalmas volt a pánik, életmentő gyógyszereivel együtt veszett el Fásy Ádám bőröndje az egyiptomi repülőtéren.

Nagy bajban Fásy Ádám: eltűntek a bőröndjei Egyiptomban a létfontosságú gyógyszereivel

Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, hogy személyesen támogassa a világverseny helyszínén, Sarm es Sejkben a Magyarok Világszépe idei királynőjét, ám útközben nem várt kalandokat kellett átélnie.

Micsoda mulatság volt Alsóörsön!

Összesen 35 csapat részvételével rendezik meg a Balaton-felvidék első kolbászfesztiválját szombaton, melynek fővédnöke Nagy István agrárminiszter.

Az ország legjobb kolbásza

A Csabai Kolbászfesztiválon nemcsak a kerítés, de még a ház is kolbászból volt.

Még a kerítés is kolbászból volt

Csabai, Gyulai vagy Békési. Mindenki másra esküszik, de az biztos, hogy a legtöbben mindegyiket szívesen fogyasztják.

Káposztából készült ételek versenyeztek

Töltöttkáposzta, toroskáposzta, székelykáposzta, káposztaleves, sőt még káposztás rétes is készült a II. Telekgerendási Káposzta Fesztiválon szombaton.

Tíz éves lett a Tiszacsegei Harcsapaprikás Főző Fesztivál

Hatalmas tömeg sereglett össze a Tisza partján, akiket az íncsiklandó ételek mellett Fásy Ádám és a sztárvendégei szórakoztattak.

Mozdulj! Barta Sylvivel!

Egy csodás hölggyel indult a napom, Barta Sylviával, a "Mozdulj" rovat háziasszonyával.

14 gyönyörű hölgy szállt harcba a Magyarok Világszépe koronájáért

A lányokat Fásy Ádám segítette a felkészülésben. Az egyhetes felkészítő tábort az ETO Park Hotelben tartották, a lányok válogatóját, valamint felkészülésük minden egyes kulisszatitkát a nézők augusztus 27-én láthatják a Super TV2-n.

 

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva