topbar

Hírek

Berki Krisztiánnal csupán szimpatizálok, mivel az ellenzéki jelöltek közül ő az egyedüli figyelemreméltó egyéniség, de ettől függetlenül Orbán Viktor-párti vagyok, és természetesen szavazatommal a Fidesz-KDNP jelöltjét, Tarlós Istvánt fogom támogatni - mondta Fásy Ádám zenész az Origónak.

Fásy Ádám: A szavazatommal Tarlós Istvánt támogatom

 

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nem kampányolok Berki Krisztiánnak, csupán szimpatizálok vele, mivel véleményem szerint az ellenzéki jelöltek közül ő az egyedüli figyelemreméltó egyéniség, de
ettől függetlenül Orbán Viktor-párti vagyok, és természetesen szavazatommal a Fidesz-KDNP jelöltjét, Tarlós Istvánt fogom támogatni.
- mondta Fásy Ádám az Origónak annak kapcsán, hogy csütörtök reggel Berki Krisztiánnal a Fehérvári úti piacon voltak.

 

 

Berki Krisztián a Facebookra feltöltött videóüzenetében csütörtök reggel nyolc órára hívta az érdeklődőket a Fehérvári úti piachoz, ahol nemcsak vele, hanem a zenésszel, Fásy Ádámmal is találkozhattak.

 

Egyébként, aki teheti, vasárnap 19 órától nézze a FEM3-on a Magyarok Világszépe karitatív, határtalan szépségverseny Fináléját, melynek fővédnöke, dr. Bajkai István országgyűlési képviselő - tette hozzá Fásy Ádám.

 

Forrás: Origo


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva