topbar

Hírek

Budapest – Családtagok, szervezők és orvosok hada vigyáz arra, hogy Fásy Ádám ne kerüljön újra kórházba. A Zeneexpressz atyja május közepén került életveszélybe, műteni kellett a szívét, órákon múlott az élete.

Fásy Ádám két és fél hónapja esett át egy életmentő szívműtéten

A népszerű műsorvezető szépen gyógyul, ám az aggodalom nem múlt el. Éppen ezért nem csak a felesége, Marika és a lánya, Zsüliett vigyáznak rá, de bárhova megy fellépni – a Zenexpressz bulisorozata ugyanis dübörög –, orvosok, mentők vigyázó tekintete is kíséri.

– Be kell vallanom, jól esik és komoly biztonságérzetet ad, hogy a rendezvényeken, a fesztiválokon, ahol több ezer ember előtt fellépünk, van mentős és orvos – vallotta be Fásy Ádám, aki a fellépésekből nem vett vissza, de próbálja megtalálni az egyensúlyt.

– Igen, sok a fellépés a hétvégén, de arra sokkal jobban figyelek, hogy hétköznap sokat pihenjek. Nem is lehetne ez másképpen, a család sem hagyná – nevetett Fásy, akinek szerettei érthetően megijedtek, főleg, mert műtét előtt elkövetett egy óriási hibát, nem vette komolyan a műtét előtti tüneteket, a zsibbadást, a mellkasfájdalmat.

A műsorvezető másfél héttel korábban rosszul érezte magát, ám azt hitte, csak egy sima megfázás. Végül a felesége nyaggatására elment orvoshoz, amit nagyon jól tett, mert ez a lépés megmentette az életét.

– Megtanultam, hogy jobban figyeljek magamra és a szervezetemre. Azelőtt nem foglalkoztam azzal, ha valamim fájt, most már komolyan veszem ezeket a jeleket – árulta el Fásy Ádám, akinek a családtagjai sem hagyják, hogy elhanyagolja a gyógyulását.

Fásy Zsüliett figyel arra, hogy az apja bevegye a gyógyszereit /Fotó: Varga Imre

– Zsüliett például nagyon figyel arra, hogy időben vegyem be a gyógyszereimet, be is állított egy emlékeztetőt a telefonomon, hogy el ne felejtsem – nevetett a műsorvezető, de Fásy az orvos utasításait is betartja.

– A szívműtét előtt is próbáltam egészségesen és sportosan élni, de most ebben is szigorúbb vagyok. Naponta harminc percet mozgok az ellipszistréneren és az étrendemen is szigorítottam: elsősorban halat eszem és nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt. Rengeteg folyadékot iszom, de alkoholt nem, vagy csak nagyon minimálisat, ha társaságban vagyok – vallotta be a sztár, aki büszkén mesélte, a legutóbbi kontrollvizsgálatán orvosai mindent rendben találtak, így vérhígító gyógyszerének napi adagját is csökkenthette.

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva