topbar

Hírek

 
Fásy Zsüliett a Zenebutik TV szilveszteri műsorát vezeti, édesapja, Fásy Ádám pedig a TV2 évbúcsúztatójában lesz látható

Fásy Zsüliett december 31-én 12 és 14 óra között élőben vezeti a Zenebutik TV szilveszteri műsorát Varga Viktorral karöltve! Érdemes lesz a TV2 Csoport zenecsatornájára kapcsolni, hiszen hazánk kedvencei lesznek a vendégeik, többek között a Fonogram-díjas Bebe, a több mint 50 éve pályán lévő Poór Péter, és a Jóban Rosszban színésznője, Madár Vera is.

 

 

,,Nagy öröm számomra, hogy bennünket kértek fel Viktorral élő műsort vezetni. Ez egy izgalmas feladat, mondhatnám úgy is, hogy egy kihívás, hiszen egyikünk sem volt még ilyen helyzetben. Eddig mindig vendégként szerepeltünk, és most fordul a kocka. Próbára sajnos nem volt lehetőségünk, szóval minden élesben lesz, de bízom benne, hogy sikerül abszolválni a feladatot. Végül is egy szuper partnerrel az oldalamon, kiváló meghívott vendégekkel és egy remek stábbal a színfalak mögött nagy baj nem lehet” – mondta a Blikknek Fásy Zsüliett, aki hozzátette, hogy nagyon készül az élő adásra, rengeteg anyagot gyűjtött össze, minden beszélgetőpartnerről igyekszik maximálisan felkészülni és érdekes kérdésekkel fűszerezni a beszélgetéseket.

 

 

Zsüliett édesapja sem hagyja magára a bulizni vágyókat, Fásy Ádám a TV2 évbúcsúztató műsorába éjféltől hívja táncra a képernyők előtt a nézőket.
,,Legalább így a televízión keresztül találkozhatunk a közönséggel, de szeretném, ha minden a régi lenne! Nagyon nehéz évet zárunk mindannyian. Jó lenne felhőtlenül örülni egymásnak, együtt énekelni, szórakozni. Hiányzik a közönséggel való találkozás, amihez az elmúlt két évtizedben hozzászoktunk. Most érezzük igazán, hogy fontos az emberi érték” - nyilatkozta lapunknak Fásy Ádám.
Forrás: Blikk
 

 

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva