topbar

Hírek

Fásy Ádám túl sokat vál­lat, ezért lett vá­rat­la­nul rosszul. Az éne­kest kór­házba vit­ték, ahol tel­jes ki­vizs­gá­lá­son esett át.
Fásy Ádám imádja a finom ételeket, az ideje nagy részét a konyhában és a színpadon töltené, ám be kellett látnia, hogy a sok munka, az állandó pörgés és a nagy falatozás együtt komolyan megárthatnak neki.
Az énekes szervezete egyszer már megálljt parancsolt, ám eddig senki nem tudta, hogy Fásy Ádám éppen egy éve – teljes titokban – a szívével kórházba került. A zenész most sem akarta nagydobra verni, ám a karácsonyi beszámoló és a finom magyaros ételek kapcsán mégis fény derült a titokra.

Fásy Ádám eddig senkinek nem beszélt a történtekről Fotó: Markovics Gábor

Fásy Ádám eddig senkinek nem beszélt a történtekről

Fotó: Markovics Gábor


Mivel nem történt nagyobb baj és már egy év is eltelt az eset óta, Ádám is könnyebben beszélt az ijesztő percekről.

"Tavaly év elején kerültem kórházba. Hirtelen lettem rosszul, az orvosok a szívemre gyanakodtak. Teljes kivizsgáláson estem át, így derült ki, hogy túlhajszoltam magam az év végi fellépésekkel. Sok volt a munka, de gyanítom, hogy az ünnepek alatti falatozások is közrejátszhattak”

– árulta el Fásy Ádám, aki azóta igyekszik jobban odafigyelni magára. Az étvágyával soha nem volt gond, köztudott, hogy imád főzni, de a mértékre ma már jobban ügyel.

Forrás: Ripost


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva