topbar

Hírek

Fásy Ádámon május 7-én végeztek életmentő szívműtétet. Beletörődött, hogy élete végéig gyógyszert kell szednie, és az elmúlt időszakban kizárólag a gyógyulására koncentrált. A Borsnak árulta el, hogy van két hónappal második infarktusa után.

Nagyon jól érzem magam, betartok mindent, amit a Merkely Béla professzor úr tanácsol, és a gyógyszereket is az előírásoknak megfelelően szedem

- kezdte A Borsnak. – Úgy érzem, az erőm is visszatért, a közérzetem stabil, napi rendszerességgel egyre többet bírok tornászni. Természetesen nem viszem túlzásba, átlagosan napi 20 percet töltök az ellipszis tréneren. Szerencsére a kánikula sem visel meg, mert nagyon jól bírom és imádom a meleget – mondta lapunk érdeklődésére.

Lánya Zsüli a széltől is óvja édesapját - Fotó: Story Magazin / Fülöp Dániel 

 

A műsorvezetőt felesége és kislánya a széltől is óvja, de bevallása szerint nem mindig „szófogadó”.

Kicsit fegyelmezetlen vagyok, mert már füvet vágok, rendet rakok a kertben, dolgozom, de igyekszem nem túlterhelni a szervezetemet.

Fásy Ádám csaknem két hónappal az operációt követően ült repülőre, hivatalos út szólította Olaszországba.

– Az Ökölvívó Szövetség ellenőrzési biztosságának a tagja vagyok 22 éve. Három napot töltöttem kint, kipróbáltam, kíváncsi voltam, hogy bírom a repülést, de szerencsére semmi gond nem volt. Nagyon jól éreztem magam, szuper társasággal utaztam. Ráadásul imádom az olasz konyhát, az ottani embereket – mesélte.

 

A hosszú kihagyás után már több alkalommal állt színpadra, és még rengeteg munka vár rá a következő hónapokban. – Minden visszaállt a régi kerékvágásba. Rengeteg rendezvényünk van. Több alkalommal találkoztam már a közönséggel, fergeteges bulikon vagyunk túl. Óriási szeretettel öleltek át, és nagyon jól fogadtak a rajongók. Nekem is feltöltődés, hiszen rendkívül hiányzott a színpad, a találkozás, örültek, hogy visszatértünk. De ez a lételeme egy zenésznek, kölcsönösen szükségünk van egymásra.

Forrás: Bors


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva