topbar

Hírek

Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, hogy személyesen támogassa a világverseny helyszínén, Sarm es Sejkben a Magyarok Világszépe idei királynőjét, ám útközben nem várt kalandokat kellett átélnie.

Ugyanis már a megérkezéskor veszélybe került az ott-tartózkodása: a leszállást követően kiderült, hogy elvesztek a bőröndjei. Köztudott, hogy Ádám tavaly szívműtéten esett át, és azóta napi szinten gyógyszereket kell szednie, amiket gondosan becsomagolva a bőröndjében tartott. Így nagyon fontos, mondhatni életbevágó, hogy a bőröndök minél hamarabb visszakerüljenek hozzá. Az első éjszakája így azzal telt, hogy a hollétük után nyomozott, de még most is csak ígéret van rá, hogy hamarosan megérkeznek.

A kubai szépséggel a nemzeti ruhás show-t követően

A kubai szépséggel a nemzeti ruhás show-t követően

,,Minden bonyodalom ellenére nekem most az a legfontosabb, hogy a versenyzőnk jól érzi magát. Eddig jól veszi az akadályokat, és úgy látom, szépen helytáll. Nemzeti igazgatóként elmondhatom, hogy nagy mérföldkő ez a Miss Intercontinental történetében, hiszen az 50. jubileumi versenyt rendezik. Erős az idei mezőny is, eddig szebbnél szebb jelöltekkel találkoztam, de mint köztudott, a magyar hölgyek a legszebbek, és bízom benne, hogy Patrícia sikerrel zárja a világversenyt" - tudtuk meg a szépséggurutól.

Fásy Ádám Maria Cecília Almeida de Sousával, a brazil jelölttel

Fásy Ádám Maria Cecília Almeida de Sousával, a brazil jelölttel

A szervezők gondoskodnak róla, hogy a lányok egy percet se unatkozzanak, csodálatos környezetben készülnek, a színpadi mozgás és a koreográfiák tanulása, illetve a forgatások és fotózások mellett azért minden napra jut egy kis kikapcsolódás is.

,,Izgatottan várom a pénteki finálét, és bízom benne, hogy a közösen befektetett munkánk meghozza az eredményét" - mondta a királynő, akinek sokat jelent, hogy Ádám jelenlétével támogatja őt a világversenyen.

Forrás: Blikk

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva